Café Hopmans cateringsbedrijf

Catering voor Groesbeek en omgeving

Een vergadering, feest, verjaardag of koffietafel bij u thuis? Café Hopmans uit Groesbeek verzorgt de catering. We komen bij u op locatie met bijvoorbeeld smakelijke broodjes, luxe hapjes of buffetten. 

Menu op maat

Een koffietafel voor een zakelijke meeting met uw klanten, een overheerlijk diner voor uw studentenvereniging of diverse verschillende snacks om de gasten op uw verjaardag te serveren? De mogelijkheden zijn eindeloos als u voor catering van Café Hopmans in Groesbeek kiest. We verzorgen maaltijden voor particulieren en bedrijven op locatie. 

Uiteraard brengen we het eten zeer snel en op de afgesproken tijd.

Wilt u een specifieke snack serveren of heeft u al een idee over het buffet? Kom langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Complete verzorging van uw feest

Kunt u wel wat (of heel veel) hulp gebruiken om uw gelegenheid bij u thuis of op locatie te organiseren? Café Hopmans regelt uw feest van a tot z. We verzorgen de aankleding en nemen indien gewenst de catering voor onze rekening. 

Nog geen locatie gevonden? Onze sfeervolle zaal biedt ruimte voor elke gelegenheid.

Uw complete feest laten verzorgen? Maak een afspraak met Café Hopmans in Groesbeek om de aankleding, catering en verdere benodigdheden te bespreken.

Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van diverse facilitaire benodigdheden, zoals:

  • statafels
  • stoelen
  • krukken
  • tapinstallaties met allerlei soorten drank
  • muziekinstallaties